fbpx
puhastusteenused

Puhastusteenused Tallinnas ja Tartus: TP Kinnisvarahooldus, SPS, Krausberg ja Stell

Kui otsite usaldusväärset ja kvaliteetset puhastusteenust Tallinnas või Tartus, on oluline teada, millised võimalused on üldse olemas. Puhastusteenuste pakkujaid on Eestis mitmeid, kuid selles blogipostituses võrdleme neist nelja: toome välja TP Kinnisvarahoolduse, SPS Grupi, Krausbergi ja Stelli puhastusteenuste erinevused ning asukohad, kus nad tegutsevad.

TP Kinnisvarahooldus: puhastusteenused äriklientidele

TP Kinnisvarahooldus pakub laia valikut puhastusteenuseid, mis hõlmab nii sise- kui ka välispindade koristust. TP Kinnisvarahooldus pakub siseruumide koristusteenuseid nii büroodes, kontorites, kaubanduspindadel, ladudes, tootmispindadel, restoranides kui ka tervishoiuasutustes. Eripuhastustööde hulka kuuluvad akende ja klaaspindade pesu, põrandate süvapesu ja vahatamine, puitpõrandate õlitamine, vaipade süvapesu, ehitusjärgne koristus, sanitaarruumide puhastus, pehme mööbli puhastus, graffiti eemaldus, fassaadipesu, desinfitseerimine, kolimisjärgne puhastus, katuste puhastamine lumest ning ladude ja tootmishoonete koristus. Välipuhastus hõlmab endas kojameheteenust, muru niitmist ja trimmerdamist ning lumekoristust ja libedustõrjet. TP Kinnisvarahooldus pakub ka parkimismajade puhastust, prügikonteineri renti ja mitmeid lisateenuseid, nagu pori- ja vahetusvaipade renditeenust ning aitab klientidel valida sobivad hügieenitarvikud koos varustamise, paigaldamise ja hooldusega. 

Puhastusteenused Tallinnas, Tartus ja Harjumaal

TP Kinnisvarahooldusel on üle 23-aastane kogemus ning neid teeb eriliseks kogenud meeskond, kiired ja paindlikud lahendused, koolitatud töötajad, teenuste vastutuskindlustus ja lai valik professionaalseid teenuseid, mis sobivad erinevate ärisektorite vajadustega. 

SPS Grupp

SPS Grupp pakub samuti laia koristusteenuste valikut ning erinevalt TP Kinnisvarahooldusest eskalaatorite süvapuhastust, COVID-19 puhastust, suitsu- ja tulekahjustuse puhastamis ning tänavakivi pesu ja hooldust. SPS Grupi puhastusteenused on saadaval ainult Tallinnas.

Krausberg

Krausbergi puhastusteenus hõlmab endas lisaks sisepuhastus- ja välipuhastustöödele ka kodukoristust. Krausberg pakub eritöid, nagu müügipindade puhastus, desinfitseerimistööd ja viirusetõrje, ventilatsioonisüsteemide puhastus, vihmaveesüsteemide ja katuste puhastus, kivi- ja vuugiplaatide hooldus. Samuti on Krausbergist võimalik rentida ehitus- ja puhastustehnikat. Krausberg tegutseb Tallinnas ja Tartus.

Stell

Stell pakub mitmekülgseid teenuseid, mis on seotud kinnisvara juhtimisega, nagu puhastusteenused, tugiteenused, tehnohaldusteenus, energiatõhususe konsultatsioon, kortermajade haldus ning nõustamine ja koolitused. Stelli puhastusteenuste sisse kuulub erinevalt TP Kinnisvarahooldusest vahetusvaipade teenus, hügieenitarvikute täislahendus, jäätmekäitlus ja prügisorteerimislahendused, toataimede hooldus, kohvimasinate ja köögiseadmete korrashoid ning IT-seadmete puhastus. Samuti eripuhastustööd, nagu vaipkatete keemiline puhastus, eskalaatorite ja travellaatorite süvapuhastus, katuste ja vihmaveerennide puhastus, ohtlike puude langetamine ja okste lõikamine, näriliste tõrje, valve- ja tuletõrjeseadmete hooldus, fonolukkude paigaldamine ja hooldus, korstnapühkimise ning ventilatsioonilõõride puhastus. Stelli välipuhastus hõlmab endas hoone sissepääsu korrashoidmist, välisinventari (prügikastid, pingid, rattahoidjad) hooldust ja puhastamist, murualade hooldust, haljastuse hooldust ning suuremahuliste jäätmete vedu. Stelli esindused asuvad Tallinnas, Pärnus, Tartus, Jõhvis, Viljandis, Kuressaares ja Haapsalus.

Puhastusteenused: TP Kinnisvarahooldus, SPS, Krausberg ja Stell

Puhastusteenuste pakkuja valimisel tuleb silmas pidada teenuste valikut, kvaliteeti ja professionaalsust, tööde paindlikkust, asukohta ning muidugi ka hinda. Oluline on leida endale pakkuja, kes pakub teie hinnaklassis teile vajalikke teenuseid ja personaalseid lahendusi nii, et tulemus on kvaliteetne.