fbpx
Puhastusteenused kontoris

Puhastusteenused kontoris: mida sisaldab endas siseruumide koristus?

Kontori puhastamine pole pelgalt tolmu pühkimine ja prügikastide tühjendamine; see on oluline osa töökoha hügieeni tagamisel ja kinnisvara väärtuse hoidmisel. Professionaalsed puhastusteenused kontoris hõlmavad mitmeid protsesse, mis tagavad kontori puhtuse ja värskuse, luues sellega parema töökeskkonna. Järgnevalt käsitleme täpsemalt, millised tööd kuuluvad TP Kinnisvarahoolduse siseruumide koristuse alla ning kuidas koristada keskkonnasõbralikult.

Tutvu TP Kinnisvarahoolduse puhastusteenuste valikuga

TP Kinnisvarahoolduse siseruumide puhastusteenused kontoris

1. Põrandate märgpuhastus

Põrandate puhastus on üks tähtsamaid tegevusi, mida puhastusteenused hõlmavad. Olenevalt põranda tüübist kasutatakse erinevaid puhastusmeetodeid. Näiteks kõvakattega põrandad nagu plaat ja vinüül nõuavad märgpuhastust, kasutades moppi või puhastusmasinat. See mitte ainult ei eemalda mustust ja tolmu, vaid desinfitseerib põrandapinna, aidates vältida mikroobide levikut.

Põrandate märgpuhastus algab sobivate puhastusvahendite ja -tarvikute valimisega. Kasutame mikrokiudmoppe, mis on efektiivsed mustuse eemaldamisel ja vähendavad vajadust puhastusaine järele. Valitud puhastusvahendid on keskendunud vähesele kemikaalikasutusele, mis kaitseb nii puhastatavat pinda kui ka keskkonda. 

Pakume samuti põrandate süvapesu ja vahatamist ning põrandate hooldusõlitamist

2. Vaipkatete kuivpuhastus

Kuivpuhastus on vaipkatete hooldamisel kriitilise tähtsusega, eriti suure liiklusega kontorites. Tolmuimejaga regulaarne puhastus vähendab vajadust vaipu keemiliselt puhastada ning

eemaldab mustuse, tolmu ja allergeenid, pikendades vaiba eluiga ja säilitades selle välimuse. Eriti oluline on see allergiaga inimeste tervise kaitsmiseks.

Loe lähemalt vaipade ja vaipkatte puhastuse kohta.

3. Tolmu eemaldamine

Tolmu kogunemine kontoris on vältimatu ning see tekib tavaliselt väga kiiresti, mistõttu on vaja tolmu regulaarselt eemaldada. TP Kinnisvarahoolduse puhastusteenused hõlmavad tolmu eemaldamist aknalaudadelt, radiaatoritelt, mööblilt ning muudelt pindadelt, kus see kipub kogunema. See tagab puhtama hingamisõhu ja vähendab haiguste levikut.

Tolmu eemaldamine toimub mikrokiudlappe kasutades, mis tõmbavad tolmuosakesed endasse ilma, et oleks vaja kasutada palju puhastusvedelikke. Keemiavabalt töötamine on ohutum nii kasutajale kui ka keskkonnale. Samuti on mikrokiudlapid korduvkasutatavad ja pikaealised, vähendades oluliselt jäätmete hulka. 

4. Plekkide eemaldamine

Kontorites on oluline hoida pinnad laitmatult puhtad, mis mitte ainult ei paranda esmamuljet, vaid aitab säilitada ka pindade pikaealisust. TP Kinnisvarahoolduses eemaldame plekke ustelt, klaaspindadelt ja seintelt (kuni 180 cm kõrguseni). 

Plekkide eemaldamisel valime puhastusvahendid, mis on tõestatud madala mõjuga keskkonnale, ning väldime tugevaid kemikaale, mis võivad kahjustada nii puhastatavaid pindu kui ka loodust. 

Pakume lisaks pehme mööbli süvapuhastust

5. Prügikorvide tühjendus ja puhastus

Regulaarne prügikorvide tühjendamine ja puhastamine on hädavajalik, et vältida ebameeldivate lõhnade ja bakterite levikut. See on osa igapäevasest rutiinist, mis aitab hoida tööruumid värskena. Prügikorvide tühjendamine ja puhastamine toimub keskkonnasõbralike desinfitseerimisvahenditega ning prügi sorteeritakse ja suunatakse taaskasutusse. Loe lähemalt prügi sorteerimise kohta.

6. Sanitaarpindade puhastus ja desinfitseerimine

Sanitaarruumide puhastus ja desinfitseerimine on eriti oluline, et vältida haiguste levikut. Regulaarne puhastus hõlmab tualettruumide, valamute ja duširuumide põhjalikku pesemist ja desinfitseerimist. Kasutame tõhusaid, kuid looduslikke puhastusvahendeid, mis tagavad pindade puhtuse ja hügieeni ilma keskkonda kahjustamata. Loe lähemalt, kuidas me desinfitseerime

7. Kööginurga ja seadmete puhastus

Kööginurk vajab regulaarset puhastust, et vältida toidujääkide kogunemist, kahjurite ligimeelitamist ja halva lõhna teket. Puhastame nõud, külmiku ja mikrolaineahju. Vajadusel korjame kokku ka kasutatud nõud ja puhastame kohvimasinad, et tagada meeldiv pausiala. Kööginurgas väldime kemikaale ja eelistame naturaalseid tõhusaid puhastusaineid.

8. Hügieenitarvikute tellimine

Lisaks puhastusele on oluline tagada, et hügieenitarvikud nagu WC paber, seep ja õhuvärskendajad oleksid töökeskkonnas alati saadaval. Puhastusteenused hõlmavad nende tarvikute regulaarset tellimist ja täitmist. Samuti pöörame tähelepanu, et hügieenitarvikud oleksid keskkonnasõbralikud. 

Siseruumide puhastusteenused kontoris: miks valida professionaalne pakkuja?

Professionaalne puhastusteenuste pakkuja valimine toob endaga kaasa mitmeid olulisi eeliseid, mis aitavad tagada kõrgema töökeskkonna kvaliteedi ning tõhusama ja jätkusuutlikuma puhastusprotsessi. 

Peamised põhjused, miks eelistada TP Kinnisvarahoolduse puhastusteenust:

  • Koristajate põhjalik väljaõpe ja pikaaegne kogemus
  • Kvaliteetne puhastusteenus
  • Töö efektiivsus ja ajasääst
  • Kohandatud puhastusplaanid ja paindlik graafik
  • Keskkonnasõbralikud lahendused
  • Usaldusväärsus ja järjepidevus
  • Vähendatud terviseriskid
  • Professionaalsed nõuanded ja tugi

Kui tunned, et vajad oma kontori koristamisel või ärikinnisvara hooldamisel abikäsi, siis võta meiega ühendust ja lepime kokku esmase puhastuskonsultatsiooni.